Klik hier of op het logo hierboven om naar de beginpagina te gaan
     Interesse in zonnepanelen? v.v. Wilhelmina Boys en 365zon hebben een prachtig aanbod, ga naar www.365zon.nl/wilhelminaboys om een offerte aan te vragen

Te koop : Een Voetbal-LED-lamp met je eigen naam en het logo van de vereniging
 

 
 
 
SeeYouLaser is een bedrijf dat al 7 jaren gespecialiseerd is in het op maat lasersnijden en graveren van diverse materialen, daartoe behoort sinds kort ook acrylaat. Voor onze vereniging hebben ze een tweetal voorbeelden gemaakt, een shirt en een voetbal met speler, en die exemplaren zijn in onze ontmoetingsruimte ook te zien.

De kosten van een exemplaar, inclusief bijpassende standaard met verlichting, bedragen normaliter € 39,95, ter introductie wordt €5,00 korting verleend en omdat we als vereniging een bijdrage leveren wordt nog eenzelfde bedrag aan extra korting verleend, kortom de voetbal-led-lampen worden aangeboden voor € 29,95.

Ben je geïnteresseerd, dan kan je rechtstreeks bij de webshop van SeeYouLaser (www.voetballedlamp.nl) je bestelling plaatsen. Die bestellingen worden bij de vereniging afgeleverd en zullen dan ook via de vereniging verstrekt gaan worden.

 
 
Websitesponsor
Volg ons ook via :