Klik hier of op het logo hierboven om naar de beginpagina te gaan
     Interesse in zonnepanelen? v.v. Wilhelmina Boys en 365zon hebben een prachtig aanbod, ga naar www.365zon.nl/wilhelminaboys om een offerte aan te vragen

Theo van de Wal benoemd tot erelid tijdens gezellige nieuwjaarsreceptie
 

 
 
 
Op zondag 5 januari heeft voetbalvereniging Wilhelmina Boys tijdens de weer sfeervolle nieuwjaarsreceptie, het jaar 2020 afgetrapt. Tijdens die receptie en ook bij de daaraan voorafgaande brunch werden een (groot) aantal leden gehuldigd voor hun langdurige lidmaatschap van de vereniging.

Dat de binding van de leden groot is, kwam ook nu weer tot uiting getuige de vele jubilarissen binnen de club. Liefst vijftien (oud)voetballers en/of kaderleden bereikten in het afgelopen jaar een mijlpaal, elf van hen kenden een lidmaatschap van 25 jaren. Voor dat jubileum werden Sandra Bakker, Jan Beerens, Maarten van Cuijck, Gemma van Geffen, Hannie de Graauw, Guus van Hoogstraten, Jan van Hoogstraten, Thijs Oerlemans, Jos van der Vleuten, Stef van Hoogstraten en Rini van de Ven gefêteerd.

Vervolgens kwamen twee jubilarissen met een lidmaatschap van 40 jaren aan de beurt, dat waren Roel Louwers en Harold Verkuijlen en voor hun 50 jarige verbondenheid met de vereniging werden Hans Pouwels en John Vervloet in het zonnetje gezet. Alle aanwezige jubilarissen namen persoonlijk de felicitaties met de daarbij bijbehorende cadeaus in ontvangst.


Tijdens het officiële gedeelte van de nieuwjaarsreceptie wist vicevoorzitter Toine Smits te melden dat zowel de spelersgroep en de begeleiding van het vaandelteam uiterst tevreden zijn over het functioneren van hoofdtrainer Rudy Wetzel en dat die mening onderstreept wordt door zowel de Technische Commissie als het Hoofdbestuur, meer dan voldoende reden om zijn arbeidsovereenkomst door te laten lopen in het voetbalseizoen 2020/2021.


Nadat vervolgens Theo van Eert en Rinie van Alphen bedankt waren voor hun bijdrage aan de vereniging in de afgelopen periode als hoofdbestuurslid, werd clubicoon Theo van de Wal benoemd tot ERE-lid. Theo is al meer dan 60 jaren verbonden aan onze vereniging en is tijdens en ook na zijn voetbalcarrière ten faveure van de vereniging op vele vlakken binnen de organisatie actief geweest, vooral op het technische vlak en bij de totstandkoming en het onderhoud van de huidige accommodatie. Voor zijn inbreng en bijdrage aan Wilhelmina Boys komt hem die eretitel meer dan toe.


Na alle huldigingen en plichtplegingen werd onder het genot van het welbekende drankje en hapje het jaar 2020 feestelijk ingeluid.

 
 
Websitesponsor
Volg ons ook via :