Klik hier of op het logo hierboven om naar de beginpagina te gaan
     Interesse in zonnepanelen? v.v. Wilhelmina Boys en 365zon hebben een prachtig aanbod, ga naar www.365zon.nl/wilhelminaboys om een offerte aan te vragen

Tijdens de toernooidagen wordt extra aandacht geschonken aan 2e-hands (sport)kleding
 

 
 
 
Het in de afgelopen periode verzamelde ruime assortiment 2e-hands kleding zal tijdens de wintertoernooien van zaterdag 18 en 25 januari, net als afgelopen zaterdag, extra onder de aandacht gebracht worden van de bezoekers van onze accommodatie/ontmoetingsruimte. Wij bieden iedereen de gelegenheid om in onze “winkel” te komen kijken of er iets van jouw gading bij is. Voor een symbolische vergoeding kunnen artikelen aangeschaft worden en voor de minder bedeelden kan die vergoeding zelfs achterwege blijven.

Uit oogpunt van duurzaamheid (hergebruik) maar ook om elkaar, en zeker de minder bedeelden binnen de vereniging van dienst te kunnen zijn, verzamelen we als vereniging al vanaf de start van dit voetbalseizoen gebruikte voetbalkleding en stellen we die weer beschikbaar voor andere voetballende kinderen binnen onze club. We denken daarbij onder andere aan voetbaltenues, keeperskleding, trainingspakken, voetbalschoenen, sportschoenen, scheenbeschermers en thermo kleding. 
 
Websitesponsor
Volg ons ook via :