Klik hier of op het logo hierboven om naar de beginpagina te gaan
     Interesse in zonnepanelen? v.v. Wilhelmina Boys en 365zon hebben een prachtig aanbod, ga naar www.365zon.nl/wilhelminaboys om een offerte aan te vragen

Vanochtend is Cas Hendriks, clubman in optima forma, op 72-jarige leeftijd overleden
 

 
 
 
Vanochtend in alle vroegte is het zeer gewaardeerde lid van onze vereniging, Cas Hendriks, op 72-jarige leeftijd overleden. Ons medeleven gaat uit naar zijn vrouw Joke, de kinderen Edwin en Karin, hun partners, de kleinkinderen en alle overige familieleden en vrienden, waarvan er ook velen bij onze vereniging actief zijn. Voetbalvereniging Wilhelmina Boys wenst hen heel veel sterkte met de verwerking van dit enorme verlies.

Cas is vanaf het voetbalseizoen 1979/1980, dus bijna 40 jaren, actief geweest binnen onze voetbalvereniging. Zijn hart is in die lange periode bijna volledig rood-wit-blauw gekleurd, hij was nooit te beroerd om zijn tijd en energie beschikbaar te stellen voor zijn “clubje”. Het palmares is dan ook enorm, van kantinebeheerder (samen met Joke), tot bestuurslid, van klusjesman tot scheidsrechter, van coordinator tot teambegeleider, van wedstrijdsecretaris tot kascommissielid en ga zo maar door, niets was hem te veel.

Bijna drie jaren geleden werd bij Cas een verschrikkelijke ziekte vastgesteld, maar ondanks de slechte vooruitzichten, wist hij zich daar heel goed door heen te slaan. Een operatie in het voorjaar van 2016 was heel heftig, maar uiteindelijk kwam Cas als winnaar uit de strijd en wist hij het voor zichzelf weer mogelijk te maken een “normaal” leven te leiden.

Dat kwam het best tot uiting bij de start van het Walking-Football binnen onze vereniging, Cas was zo goed als de eerste die daaraan mee wilde gaan doen en zijn favoriete voetbalspelletje spelen ging hem ook prima af. Samen met zijn metgezellen zag hij uit naar het wekelijkse potje “ballen” en nadien gezellig evalueren met de jongens.

Helaas ging het met de gezondheid van Cas enkele weken geleden ineens een stuk minder en heeft hij uiteindelijk in de strijd tegen zijn ziekte toch het onderspit moeten delven. Wij verliezen met Cas een hele trouwe Boys-man, die voor iedereen altijd tijd had en ook graag een praatje wilde maken. Wij zullen ons Cas op een geweldige manier blijven herinneren. 
 
Websitesponsor
Volg ons ook via :