Klik hier of op het logo hierboven om naar de beginpagina te gaan
     Interesse in zonnepanelen? v.v. Wilhelmina Boys en 365zon hebben een prachtig aanbod, ga naar www.365zon.nl/wilhelminaboys om een offerte aan te vragen

Verenigingslid William Vlassak is vandaag op 55-jarige leeftijd overleden
 

 
 
 
In de ochtend van donderdag 7 November bereikte ons het verschrikkelijke nieuws dat William Vlassak is overleden. Afgelopen dinsdag vierde William zijn 55e verjaardag, geheel onverwacht laat hij nu zijn vrouw Maria en de kinderen Daan en Evi achter. Wij wensen hen en daarnaast alle naasten enorm veel sterkte om dit grote verlies een plaats te kunnen geven.

William is sinds de start van het voetbalseizoen 1971/1972 lid geweest bij v.v. Wilhelmina Boys, in de beginjaren alleen als voetballende jeugdspeler maar al snel ook als trainer en begeleider van jeugdteams. Als keeper heeft William vooral bij de seniorenafdeling een lange staat van dienst en naast zijn actieve voetballoopbaan, die aan het begin van deze eeuw eindigde, is William altijd erg betrokken geweest bij nevenactiviteiten van de jeugdafdeling met het jaarlijkse E-kamp voorop.

Zijn rol als vrijwilliger bij onze vereniging heeft William ook gedurende een hele lange periode ingevuld als scheidsrechter en dat zowel bij de jeugdafdeling als bij de senioren. Hij maakte deel uit van de scheidsrechterscommissie en heeft er mede toe bijgedragen dat onze vereniging in het voorjaar van 2016 als vierde vereniging in de regio uit handen van de KNVB het ARAG-certificaat voor het voeren van een “professioneel” arbitragebeleid.

In zijn bijna 50-jarig lidmaatschap van onze vereniging heeft William op vele gebieden zijn betrokkenheid getoond en een bijdrage geleverd. Wij zijn hem daarvoor veel dank verschuldigd.

 
 
Websitesponsor
Volg ons ook via :