Klik hier of op het logo hierboven om naar de beginpagina te gaan
     Interesse in zonnepanelen? v.v. Wilhelmina Boys en 365zon hebben een prachtig aanbod, ga naar www.365zon.nl/wilhelminaboys om een offerte aan te vragen

Walking-Football wordt steeds populairder, zeker ook bij Wilhelmina Boys
 

 
 
 
Steeds meer 60-plusser beleven iedere week veel (voetbal)plezier, dat is een landelijke trend die ok bij onze vereniging te constateren valt. Iedere week kijken bij onze vereniging een groot aantal gepensioneerden uit naar het uitoefenen van hun favoriete spelletje op de groene mat.

Het Walking-Football bij voetbalvereniging Wilhelmina Boys is alweer bezig aan haar derde voetbalseizoen. Het aantal deelnemers groeit sinds de “oprichting”, voornamelijk door mond-op-mond reclame, gestaag, en dat is zeker niet vreemd. Natuurlijk is het spelletje zelf, en dus de persoonlijke fitheid, voor iedereen van belang. Maar veel belangrijker is dat die activiteiten met leeftijdgenoten worden uitgevoerd, het sociale aspect is voor hen dan ook een zeer prettige verrijking van het leven.

Iedere woensdag nemen de 60-plussers op sportpark Naastenbest om 13:00 uur onder het genot van een kop koffie of thee de week door waarna om 13:30 uur met het sportieve element wordt aangevangen. Heb je wellicht ook interesse om aan te sluiten bij deze groeiende groep actieve 60-plussers, kom dan vrijblijvend een keer de gezelligheid proeven door toe te kijken of juist mee te doen. Op sportpark Naastenbest ben je van harte welkom en staat een kopje koffie of thee altijd klaar.


Onze Walking-Footballers staan open voor nieuwe teamgenoten
 
 
Websitesponsor
Volg ons ook via :