Klik hier of op het logo hierboven om naar de beginpagina te gaan
     Interesse in zonnepanelen? v.v. Wilhelmina Boys en 365zon hebben een prachtig aanbod, ga naar www.365zon.nl/wilhelminaboys om een offerte aan te vragen

We kijken terug op een zeer geslaagde sponsorbijeenkomst bij C'Park Bata
 

 
 
 
Afgelopen dinsdag, 26 februari, is er een bijeenkomst geweest voor de sponsors van onze vereniging op de nieuwe bedrijfslocatie C'Park Bata. Dit door de sponsorcommissie georganiseerde evenement kan als zeer succesvol bestempeld worden, de talrijk opgekomen sponsors kijken terug op een interessante en gezellige avond op een locatie waar het voor onze vereniging bijna 85 jaren geleden begonnen is.

In een prettige ambiance werden de aanwezige ondernemers die de vereniging ondersteunen in de gelegenheid gesteld om met elkaar en met de vereniging (nader) kennis te maken. Daarnaast werden de aanwezigen tijdens het “officiële” gedeelte geïnformeerd door de vereniging, haar beide hoofdsponsors, HTB accountants & adviseurs en Ruud van Delft Betonrenovatie en Kunststofvloeren, en de community-manager van C’Park Bata.

Allereerst ontving Mark Kuys, een bekende binnen de vereniging maar nu als vertegenwoordiger van Bata Industrials, uit handen van Frits van de Ven een aandenken aan zeven jaren hoofdsponsorschap, daarna werden de aanwezigen door Inge Castelijns geïnformeerd over het ontstaan, de mogelijkheden en de voordelen van de bedrijfslocatie C’Park Bata.

Vervolgens viel de beurt aan HTB accountants & adviseurs om aan het publiek nader re informeren over de fusie vanuit SABbest accountants en adviseurs en Van den Hoogenhoff administraties & belastingadvies. De “nieuwe” onderneming is ook een nieuwe huurder van de bedrijfslocatie C’Park Bata, en Ton Timmerman verzorgde vervolgens dan ook een korte rondleiding door de kantoordeel dat zij over enkele maanden gaan betrekken.

Na die rondgang waren het Ruud en Rens van Delft die namens hoofdsponsor Ruud van Delft Betonrenovatie en Kunststofvloeren hun succesvolle onderneming nader presenteerden en na een hapje en een drankje werden de aanwezigen getrakteerd op een zeer humoristische “buut”, waarin vele sponsors van de vereniging zichzelf terug hoorden komen.

Wij bedanken alle aanwezige sponsors voor hun komst en zien samen met hen uit naar een vervolg op deze zeer geslaagde bijeenkomst.

Een gezellige drukte in de centrale ruimte van C'Park Bata
Bata Industrials ontvangt een aandenken aan zeven jaren hoofdsponsorschap
Hoofdsponsor HTB accountants & adviseurs stelt zich nader voor
De nieuwe locatie van HTB werd tijdens de rondleiding door het C'Park Bata getoond
Rens en Ruud van Delft informeren de aanwezigen over hun bedrijf en kunststofvloeren
Met een zeer humoristische “buut” werden vele sponsors van de vereniging op de korrel genomen
 
 
Websitesponsor
Volg ons ook via :