Klik hier of op het logo hierboven om naar de beginpagina te gaan
     Interesse in zonnepanelen? v.v. Wilhelmina Boys en 365zon hebben een prachtig aanbod, ga naar www.365zon.nl/wilhelminaboys om een offerte aan te vragen

Afgelastingen

Door de slechte weers- en/of veldomstandigheden zijn alle trainingen op de natuurgrasvelden en op de kunstgrasvelden voor vandaag, woensdag 23 januari, afgelast.

We kunnen, ondanks de matige weersomstandigheden, terugkijken op een gezellige “Wintertocht 2018”
 

 
 
 
Op zaterdag 6 januari 2018 werd, na een afwezigheid van enkele jaren, een oude traditie weer opgepakt. Voor enerzijds de spelers van de Champions League en anderzijds de spelers uit de afdelingen JO8 tot en met JO15 had de activiteitencommissie een wandeltocht uitgezet waarbij het Veteranen-A elftal en haar begeleiding een groot aandeel hadden.

De tocht, die startte vanaf de accommodatie, heeft de deelnemers gebracht door de wijken Kantonnier en Heuveleind, waarbij ook een deel door het heidegebied tussen de snelweg A58 en het Wilhelminakanaal leidde, onderweg bij de posten werden spelletjes gedaan, moesten vragen beantwoord worden en werd een welkome beker hete chocolademelk geserveerd.

Ondanks de druilerige weersomstandigheden was de animo bij de deelnemers groot, na een tocht van ruim 8 kilometer (en voor sommigen nog meer) verdienden zij dan ook enkele lekkernijen verzorgd door de kantinemedewerkers. Voor iedereen stond er een heerlijke kop soep, een echt Brabants worstenbroodje en ook andere belegde broodjes klaar, na een stevige wandeling was lekker genieten.

Wij bedanken de deelnemers voor hun enthousiasme en daarnaast verdienen zowel de activiteitencommissie en het Veteranen-A elftal een compliment voor de organisatie en de kantinemedewerkers voor de heerlijke versnaperingen. Dit verdient (volgend jaar) zeker weer een vervolg.

 
 
Websitesponsor
Volg ons ook via :