Klik hier of op het logo hierboven om naar de beginpagina te gaan
     Interesse in zonnepanelen? v.v. Wilhelmina Boys en 365zon hebben een prachtig aanbod, ga naar www.365zon.nl/wilhelminaboys om een offerte aan te vragen

Wedstrijddag 9 brengt het vaandelteam van de vereniging een uitwedstrijd tegen het Veldhovense Rood-Wit
 

 
 
 
Ook de korte onderbreking van de competitie, waarin twee oefenwedstrijden met verdienstelijke resultaten gespeeld zijn, hebben het vaandelteam in de strijd in de 2e-klasse-F nog niet verder kunnen helpen. Natuurlijk verdiende het elftal van hoofdtrainer Ronny Everaerts afgelopen zondag meer dan de 2-1 nederlaag tegen Sportclub Irene, maar het team heeft zichzelf de beloning voor hard werken en zeker een helft goed voetbal (nog) niet kunnen geven.

De eerste helft van de wedstrijd werd afgesloten met een 0-2 achterstand aan. In de tweede helft wist de hoofdmacht van onze vereniging zich te herpakken, streden de spelers om iedere meter en werd er veel beter gevoetbald dan voor de pauze, de aansluitingstreffer (1-2) was dan ook niet meer dan terecht en als in de slotfase niet alleen alle spelers en het publiek, maar ook de scheidsrechter een handsbal in het strafschopgebied van Irene had geconstateerd, had het elftal wellicht toch nog loon naar werken kunnen krijgen.

Maar de instelling en werklust in de tweede helft geeft de burger wel moed, als met diezelfde inzet de wedstrijden worden gestart, kan het niet anders dan dat het elftal zichzelf wel kan gaan belonen. De eerste mogelijkheid om dat na te streven is aanstaande zondag, het vaandelteam gaat dan op bezoek bij Rood-Wit in Veldhoven. De wedstrijd op sportpark sportpark De Korze aan de Korze 82 in Veldhoven begint om 14:30 uur, ondersteuning vanuit onze vereniging wordt door het team en haar begeleiding bijzonder gewaardeerd. 
 

Sinterklaas bij U thuis?


Klik op de foto om te reserveren
Websitesponsor
Volg ons ook via :