Klik hier of op het logo hierboven om naar de beginpagina te gaan
     Interesse in zonnepanelen? v.v. Wilhelmina Boys en 365zon hebben een prachtig aanbod, ga naar www.365zon.nl/wilhelminaboys om een offerte aan te vragen

Wie helpt mee met de bouw en het onderhoud van onze communicatiekanalen
 

 
 
 
Voor een aantal communicatiekanalen die de vereniging in gebruik heeft of (vernieuwd) in gebruik gaat nemen zoeken we vrijwilligers die de bouw en de content willen gaan verzorgen. Die comminicatiekanalen betreffen een verenigings-App (gebaseerd op de Voetbal.nl-App), een website en een narrow-casting systeem, waarbij bij elke toepassing gebruik gemaakt kan worden van de informatie die in SportLink, de applicatie van de KNVB, is vastgelegd.

De nieuwe website zal op korte termijn “live” gezet gaan worden, maar zal dan nog wel erg “basic” zijn, voor de vervolmaking ervan zouden we graag zien dat mensen vanuit de vereniging, die enige affiniteit hebben met het bouwen/onderhouden van websites, dat op zich willen gaan nemen.

Ook zien we graag dat vrijwilligers zich aanmelden die het op de vereniging enten van de Voetbal.nl-App voor zijn/haar rekening willen nemen en/of zich willen gaan inzetten voor het Narrow-Casting-systeem, wat inhoudt dat men zich bezig gaat houden met het samenstellen en onderhouden van de presentaties die op de TV-s in de ontmoetingsruimte worden getoond

Al die activiteiten willen we graag gaan onderbrengen in een nieuw te starten “communicatiecommissie”, zodat de content en vormgeving van de verschillende communicatiekanalen aan elkaar verwant zijn. De vereniging biedt een ieder de gelegenheid om zichzelf te ontwikkelen en ervaring op te doen. Wil je een bijdrage leveren, neem dan contact op via pr@wilhelminaboys.nl. 
 
Websitesponsor
Volg ons ook via :