Klik hier of op het logo hierboven om naar de beginpagina te gaan
     Interesse in zonnepanelen? v.v. Wilhelmina Boys en 365zon hebben een prachtig aanbod, ga naar www.365zon.nl/wilhelminaboys om een offerte aan te vragen

Wij wensen iedereen een hele prettige en zonnige zomervakantie
 

 
 
 
In de komende weken voor ons allen even geen voetbal, anders dan het JND-toernooi op onze accommodatie en het WK op de televisie. We gaan allemaal lekker genieten van een welverdiende vakantie. Dat geldt ook voor de redactie van de nieuwsbrief, dit is dan ook de laatste officiƫle nieuwsbrief van dit voetbalseizoen.

We zullen in augustus de draad weer oppakken en proberen via dit medium de vereniging weer op de juiste wijze te informeren. Als in de tussenliggende periodes belangrijke informatie beschikbaar komt, denk daarbij bijvoorbeeld aan de competitie-indelingen, dan zal dat via de website van de vereniging en onze Social-Media kanalen beschikbaar komen.

Wij wensen iedereen en dat zijn voetballers, vrijwilligers, medewerkers, supporters, sponsors en bezoekers van onze vereniging een hele prettige en zonnige zomervakantie. We zien jullie graag allemaal weer terug in het nieuwe voetbalseizoen. 
 
Websitesponsor
Volg ons ook via :