Klik hier of op het logo hierboven om naar de beginpagina te gaan
     Interesse in zonnepanelen? v.v. Wilhelmina Boys en 365zon hebben een prachtig aanbod, ga naar www.365zon.nl/wilhelminaboys om een offerte aan te vragen

Wil jij in de herfstvakantie een dag deelnemen aan de PSV Soccerschool
 

 
 
 
Wil jij in de herfstvakantie een dag trainen als een Champions Leaguester in opleiding? Boek dan nu een PSV Dagclinic! Leden van Amateur Partners van PSV (Amateur Partner Card moet geactiveerd zijn) krijgen 5% korting. Kijk voor meer informatie en boekingen op PSV.nl/soccerschool.

Champions League
De hele dag staat in het teken van de Champions League. Je kunt tijdens de Dagclinic op De Herdgang op de foto met de door PSV gewonnen Europa Cup I (de voorloper van de Champions League), je voetbalt met de echte Champions Leagueballen, die PSV ook gebruikt en je krijgt na afloop van de dag een bijzonder Champions Leaguecadeau mee naar huis.

Speerpunten
Daarnaast train je natuurlijk een dag lang op De Herdgang volgens de trainingsmethoden, visie, coaching en begeleiding van de PSV Jeugdopleiding. De dagclinics vinden plaats van 15 t/m 18 oktober en zijn voor voetballers (jongens en meisjes) in de leeftijd van 7 t/m 15 jaar. Iedereen die het leuk vindt een dag te trainen als echte PSV’er is welkom.

Wat krijg je en wat kost het?
Deelname aan deze onvergetelijke dag kan vanaf € 99,00 en is inclusief:
- Professionele trainingssessies
- PSV Soccer School-shirt
- PSV goodiebag + bidon
- Sportlunch op de Herdgang
- Certificaat van deelname
- PSV Giftcard t.w.v. € 10,00
 
 
Websitesponsor
Volg ons ook via :