Klik hier of op het logo hierboven om naar de beginpagina te gaan
     Interesse in zonnepanelen? v.v. Wilhelmina Boys en 365zon hebben een prachtig aanbod, ga naar www.365zon.nl/wilhelminaboys om een offerte aan te vragen

Wilhelmina Boys beloont zich uiteindelijk met overwinning op bezoek bij Rood-Wit Veldhoven (1-2)
 

 
 
 
In de meest recente competitiewedstrijden heeft de hoofdmacht van v.v. Wilhelmina Boys telkenmale dicht bij het behalen van wedstrijdpunten gezeten, maar het zichzelf belonen voor het goede spel bleek in de 2e klasse-F iedere keer weer een moeilijke opgave. Juist op bezoek bij Rood-Wit Veldhoven, een tegenstander die in het verleden de ploeg van de huidige hoofdtrainer Ronny Everaerts niet bleek te liggen, is dat afgelopen zondag uiteindelijk wel gelukt.

De laatste wedstrijden lieten de tricolores al met regelmaat goed voetbal zien en was het vertoonde spel naar tevredenheid, maar bleven de resultaten daarbij achter. Tegen Rood-Wit Veldhoven werd die trend doorbroken en kon de hoofdmacht van v.v. Wilhelmina Boys uiteindelijke na een goede wedstrijd ook de verdiende overwinning vieren. Als het vertoonde spel voortgezet kan worden en daarmee ook de resultaten, dan kan de weg naar boven op de ranglijst niet uitblijven.

Voorafgaand aan de wedstrijd tegen Rood-Wit bezette de thuisspelende ploeg de zesde plaats op de ranglijst in de tweede klasse F, daar waar de bezoekers uit Best het moesten doen met een dertiende plaats, dat verschil was echter in de wedstrijd niet waar te nemen. Het elftal van Wilhelmina Boys was op vele fronten de bovenliggende partij, met veel inzet en goed voetbal liet zij haar tegenstander Rood-Wit Veldhoven nauwelijks in de wedstrijd komen.

Het elftal van Wilhelmina Boys zou het zichzelf veel gemakkelijker kunnen maken als men meer rendement zou halen uit de vele gecreƫerd mogelijkheden, dat was in eerdere wedstrijden al het geval en continueerde in het treffen met Rood-Wit Veldhoven. De ruststand was 0-1 door een mooie kopbal van Yoran Bouwmans in de 38e minuut, maar ook Maron Heersmink , Mark de Wit en Michael Koning hadden samen verschillende keren succesvol kunnen zijn. Soms stond het vizier niet helemaal op scherp, en als dat wel het geval was bleek de sluitpost van de tegenstander een moeilijk te nemen hindernis.

Het was wederom Yoran Bouwmans die met een mooi schot van afstand in de tweede helft via de onderkant van de lat doel trof en daarmee de tricolores op een 2-0 voorsprong zette. Dat was voor de tegenstander weliswaar het sein om in deze wedstrijd alsnog op zoek te gaan naar een resultaat, maar betekende in eerste instantie nog niet al te veel gevaar voor het doel van keeper Tom Molenberg van de tricolores.

Dat resultaat was er met nog iets meer dan tien minuten te spelen uiteindelijk wel. Na die 1-2 werd de druk op het doel van Wilhelmina Boys opgevoerd, mede doordat de tricolores de laatste minuten met tien veldspelers kwamen te staan, nadat invaller Bas van der Heijden met een rode kaart, erg zwaar gestraft werd nadat hij in botsing kwam met de Rood-Wit doelman, het speelveld moest verlaten. Die druk kon echter worden weerstaan, waardoor Wilhelmina Boys na het laatste fluitsignaal aan de goede kant van de score bleef.

Over de gehele wedstrijd bezien was die overwinning voor de Bestse ploeg ook meer dan verdiend, het goede voetbal werd uiteindelijk beloond zodat drie wedstrijdpunten aan het nog magere totaal konden worden toegevoegd. Als de opgaande lijn voortgezet kan worden, zal ook het puntentotaal verder opgevoerd kunnen worden, te beginnen aanstaande zondag als FC Eindhoven, een bekende van het afgelopen seizoen, op sportpark Naastenbest op bezoek komt.

Opstelling Wilhelmina Boys:
Tom Molenberg, Mike Smit, Max Lodewijks, Lars Kuys, Bart Meeske, John Termeer, Michael Koning, Stef Vervloet, Maron Heersmink, Mark de Wit (Bas van der Heijden) en Yoran Bouwmans 
 
Websitesponsor
Volg ons ook via :