Klik hier of op het logo hierboven om naar de beginpagina te gaan
     Interesse in zonnepanelen? v.v. Wilhelmina Boys en 365zon hebben een prachtig aanbod, ga naar www.365zon.nl/wilhelminaboys om een offerte aan te vragen

Wilhelmina Boys gaat (gebruikte) voetbalkleding een tweede leven gunnen
 

 
 
 
Zeker bij jeugdspelers komt het bij aanvang van en gedurende het voetbalseizoen vaak voor dat men uit kleding gegroeid is terwijl die kleding nog in een prima staat verkeerd. Uit oogpunt van duurzaamheid (hergebruik) maar ook om elkaar, en zeker de minder bedeelden, vooruit te kunnen helpen, willen we als vereniging die voetbalkleding gaan inzamelen en weer beschikbaar stellen voor andere voetballende kinderen binnen onze club. We denken daarbij onder andere aan voetbaltenues, keeperskleding, trainingspakken, voetbalschoenen, sportschoenen, scheenbeschermers en thermo kleding.

Vanaf de start van het nieuwe voetbalseizoen kunnen die artikelen iedere zaterdag in de bestuurskamer ingeleverd worden door degene die er geen gebruik meer van (kunnen) maken. Op diezelfde zaterdagen tussen 9.00 en 12.00 uur kunnen potentiele nieuwe gebruikers van die artikelen zich bij het wedstrijdsecretariaat melden en kan in het “winkeltje” gekeken worden of er iets van hun gading bij is. Voor ieder artikel zal een kleine vergoeding gevraagd worden, waarbij het draagkrachtprincipe gehanteerd wordt, oftewel voor de minder bedeelden binnen de vereniging kan die vergoeding achterwege blijven, daarbij zal natuurlijk uiterste discretie betracht worden.

Ga je eerdaags je sportkleding vervangen of heb je dat recent gedaan, denk dan aan mogelijk geïnteresseerde clubgenoten voor je “oude” kleding en lever die in bij de vereniging, dat kan vanaf nu. Wij hopen op deze wijze een verder bijdrage te leveren aan onze vereniging. 
 
Websitesponsor
Sinterklaas bij U aan huis
Volg ons ook via :