Klik hier of op het logo hierboven om naar de beginpagina te gaan
     Interesse in zonnepanelen? v.v. Wilhelmina Boys en 365zon hebben een prachtig aanbod, ga naar www.365zon.nl/wilhelminaboys om een offerte aan te vragen

Zondag hervat het vaandelteam de competitie met een thuiswedstrijd tegen S.B.C.
 

 
 
 
Na een korte onderbreking vanwege carnaval, hervatten we dit weekeinde weer de competitie, voor het vaandelteam van de vereniging betekent dat een thuiswedstrijd tegen S.B.C. uit Son en Breugel. Die tegenstander ging in de eerdere wedstrijd dit seizoen met een 3-1 overwinning aan de haal, de koploper van destijds was in die ontmoeting niet zozeer de meerdere, maar wist van de vele kansen die beide teams kregen er wel de meeste te benutten.

De koppositie heeft S.B.C. in de tussenliggende tijd over moeten doen aan Sparta’25, maar doet nog gewoon mee in de strijd om het kampioenschap. Met vier wedstrijdpunten achterstand en nog een wedstrijd tegoed zijn de verschillen minimaal. Voor de hoofdmacht van onze vereniging is de stand op de ranglijst veel minder rooskleurig, de tiende plaats wordt ingenomen, de afstand naar de “degradatie”-plaatsen is echter nog maar beperkt.

Het belang van de wedstrijd van aanstaande zondag voor beide verenigingen is dan ook groot, wil S.B.C. mee blijven doen dan is een overwinning noodzakelijk en willen de tricolores zichzelf wat meer lucht verschaffen dan dienen zij de wedstrijd in hun voordeel te beslissen. De wedstrijd op sportpark Naastenbest start wederom om 14:30 uur en zoals gebruikelijk is ook de toegang tot deze wedstrijd voor iedereen gratis. 
 
Websitesponsor
Volg ons ook via :