Klik hier of op het logo hierboven om naar de beginpagina te gaan
     Interesse in zonnepanelen? v.v. Wilhelmina Boys en 365zon hebben een prachtig aanbod, ga naar www.365zon.nl/wilhelminaboys om een offerte aan te vragen

Zondag is voor het vaandelteam een goed resultaat gewenst tegen Rood-Wit Veldhoven
 

 
 
 
Het inhaalprogramma op Hemelvaartsdag heeft de positie op de ranglijst van ons vaandelteam geen goed gedaan. Zelf hoefde de hoofdmacht van onze vereniging niet in actie te komen, dat gold wel voor beide concurrenten in de strijd om directe degradatie. Zowel rode lantaarndrager S.V. Blerick als N.W.C. wisten een overwinning te boeken, zodat onze tricolores louter nog op basis van doelsaldo boven S.V. Blerick staan.

Om directe degradatie nog af te kunnen wenden is het dus noodzakelijk om in de resterende drie wedstrijden minstens evenveel wedstrijdpunten te behalen als de Venlonaren. Op het programma staat voor het vaandelteam aanstaande zondag een thuiswedstrijd tegen Rood-Wit Veldhoven, daarna volgt nog een thuiswedstrijd tegen kampioenskandidaat Heeze en de reguliere competitie wordt afgesloten met een uitwedstrijd bij N.W.C..

Het programma is dus verre van eenvoudig, maar in deze voetbaljaargang geldt dat eigenlijk voor iedere confrontatie. Dat gold ook voor de uitwedstrijd eerder dit seizoen tegen de opponent van aanstaande zondag, maar die wedstrijd werd wel omgezet in een verrassende 2-1 overwinning. Zou het elftal van interim-trainer Tom Franse zondag in staat zijn een dergelijk resultaat te bewerkstelligen en zichzelf daarmee een geweldige dienst bewijzen?

Het resultaat aanstaande zondag kan dus cruciaal kunnen zijn, met veel passie en strijd zullen de spelers van het vaandelteam de confrontatie aan moeten gaan. Daarbij kunnen zij natuurlijk de ondersteuning vanuit de achterban ontzettend goed gebruiken. De wedstrijd op sportpark Naastenbest start, zoals gebruikelijk, om 14:30 uur. 
 
Websitesponsor
Volg ons ook via :