Klik hier of op het logo hierboven om naar de beginpagina te gaan
     Interesse in zonnepanelen? v.v. Wilhelmina Boys en 365zon hebben een prachtig aanbod, ga naar www.365zon.nl/wilhelminaboys om een offerte aan te vragen

Afdrukken E-mail
Champions League en Mini'sChampions League en Mini's

De allerkleinsten binnen v.v. Wilhelmina Boys zijn ondergebracht is de Champions League- en Mini-afdeling, de vierjarigen spelen bij de Mini's, de vijf- en zesjarigen zijn actief in de Champions League.

Champions League

Ga naar :
Mini's

Ga naar :
Introductie Champions League
Introductie Champions League

De Champions League is een vernieuwde versie van het oude Mini-F voetbal bij de Wilhelmina Boys, opgestart in seizoen 2008-2009. Het is een interne competitie 4 tegen 4 binnen de vereniging, waarbij de echte Champions League competitie wordt nagespeeld, compleet met beroemde clubnamen en dito shirts. Ieder team bestaat uit 5 of 6 spelertjes.

Waarom Champions League?

Kwaliteitsimpuls
Het 4 tegen 4 voetbal biedt de spelers de beste mogelijkheid om de techniek van het voetballen te leren, spelers hebben veel balcontact en er is een grote doelgerichtheid. Het is dan ook expliciet de bedoeling ook met 4 spelers per team te spelen, waarbij er geen keeper is.Om het 4 tegen 4 voetbal te waarborgen en niet door externe tegenstanders in verleiding te worden gebracht hier concessies in te doen, houden we deze competitie intern.

Organisatie
Rondom deze opzet kunnen we tevens makkelijker extra zaken organiseren, denk aan thema’s als EK of WK, e.d. om het geheel nog aantrekkelijker te maken voor de spelers. Tevens geeft dit een stukje “gemak en duidelijkheid” naar de ouders, we spelen nl. op een vast tijdstip, met vaste teams en op hetzelfde speelveld. De sociale betrokkenheid zal toenemen, doordat alle spelertjes “thuis” bij de Wilhelmina Boys spelen.

Leeftijd en deelname
Per seizoen spelen we 2 CL competities, van september tot december en van februari tot mei, dus een najaars/-en voorjaarscompetitie. Er wordt door de hoofdtrainer en hulptrainers tijdens de winterstop een nieuwe indeling gemaakt voor de voorjaarscompetitie. Nieuwe leden die zich gedurende het seizoen aanmelden en niet direct in een team kunnen worden geplaatst, en uiteraard voldoen aan de leeftijdseis, trainen in eerste instantie alleen mee. Nadat er voldoende aanmeldingen zijn vormen wij een extra team, die wordt opgenomen in de competitie.

Op welke dag is de training:
De training is altijd op woensdag van 18.00 – 19.00 uur, de wedstrijden zijn op zaterdag om 08.30uur

Nevenactiviteiten
De CL-spelers/speelsters kunnen meedoen aan diverse nevenactiviteiten, zoals de Sinterklaasviering, het kerstzaalvoetbaltoernooi, de WB Penaltybokaal, het thuistoernooi en de gezellige seizoensafsluiting.

Andere vragen
Als er nog vragen zijn kunt u terecht bij de coördinator van de Boykes CL en mini's, Sandra Timmermans, telefonisch via 06-40873938 of via email: m-jeugd@wilhelminaboys.nl. Wilt u direct uw kind aanmelden, dat kan online via deze website.


Terug naar boven
 
Coordinatie
Coordinatie

Teamsamenstelling


Begeleiding
Jan van Hoogstraten
Randy Kil
Bas van Schijndel
Jasper Smeets
Sandra TimmermansTerug naar boven
 
Introductie Mini's
Introductie Mini's

Het Wilhelmina Boys Mini voetbal is bedoeld voor 4-jarige jongens en meisjes. De mini’s trainen eenmaal per week op woensdag van 18.00 uur tot 19.00 uur, daarbij trainen zij als leeftijdsgroep apart onder leiding van een separate trainersstaf. Tijdens de trainingen wordt er op een speelse manier kennis gemaakt met de basisbeginselen van het voetbal, dit alles zal geheel in de belevingswereld van de spelertjes plaatsvinden.

Nevenactiviteiten
De mini’s kunnen meedoen aan diverse nevenactiviteiten, zoals de Sinterklaasviering, thuis- en/of uittoernooien en de gezellige seizoensafsluiting.

Wilt uw kind meedoen?
U mag vrijblijvend komen kijken en uw kind mag ook gratis meedoen met een proeftraining om het voetbal zelf te ervaren. Als je daarvoor in aanmerking wil komen, neem dan contact op met de coördinator van deze afdeling, Sandra Timmermans, dat kan telefonisch via 06-40873938 of via email: m-jeugd@wilhelminaboys.nl. Wilt u direct uw kind aanmelden, dat kan online via deze website.


Terug naar boven