Klik hier of op het logo hierboven om naar de beginpagina te gaan
     Interesse in zonnepanelen? v.v. Wilhelmina Boys en 365zon hebben een prachtig aanbod, ga naar www.365zon.nl/wilhelminaboys om een offerte aan te vragen

Afdrukken E-mail
Champions League en Mini'sChampions League en Mini's

De allerkleinsten binnen v.v. Wilhelmina Boys zijn ondergebracht is de Champions League- en Mini-afdeling, de vierjarigen spelen bij de Mini's, de vijf- en zesjarigen zijn actief in de Champions League.

Champions League

Ga naar :
Mini's

Ga naar :
Introductie Champions League
Introductie Champions League

De Champions League is een vernieuwde versie van het oude Mini-F voetbal bij de Wilhelmina Boys, opgestart in seizoen 2008-2009. Het is een interne competitie 4 tegen 4 binnen de vereniging, waarbij de echte Champions League competitie wordt nagespeeld, compleet met beroemde clubnamen en dito shirts. Ieder team bestaat uit 5 of 6 spelertjes.

Waarom Champions League?

Kwaliteitsimpuls
Het 4 tegen 4 voetbal biedt de spelers de beste mogelijkheid om de techniek van het voetballen te leren, spelers hebben veel balcontact en er is een grote doelgerichtheid. Het is dan ook expliciet de bedoeling ook met 4 spelers per team te spelen, waarbij er geen keeper is.Om het 4 tegen 4 voetbal te waarborgen en niet door externe tegenstanders in verleiding te worden gebracht hier concessies in te doen, houden we deze competitie intern.

Organisatie
Rondom deze opzet kunnen we tevens makkelijker extra zaken organiseren, denk aan thema’s als EK of WK, e.d. om het geheel nog aantrekkelijker te maken voor de spelers. Tevens geeft dit een stukje “gemak en duidelijkheid” naar de ouders, we spelen nl. op een vast tijdstip, met vaste teams en op hetzelfde speelveld. De sociale betrokkenheid zal toenemen, doordat alle spelertjes “thuis” bij de Wilhelmina Boys spelen.

Leeftijd en deelname
Per seizoen spelen we 2 CL competities, van september tot december en van februari tot mei, dus een najaars/-en voorjaarscompetitie. Er wordt door de hoofdtrainer en hulptrainers tijdens de winterstop een nieuwe indeling gemaakt voor de voorjaarscompetitie. Nieuwe leden die zich gedurende het seizoen aanmelden en niet direct in een team kunnen worden geplaatst, en uiteraard voldoen aan de leeftijdseis, trainen in eerste instantie alleen mee. Nadat er voldoende aanmeldingen zijn vormen wij een extra team, die wordt opgenomen in de competitie.

Op welke dag is de training:
De training is altijd op woensdag van 18.00 – 19.00 uur, de wedstrijden zijn op zaterdag om 08.45uur

Andere vragen
Als er nog vragen zijn kunt u terecht bij de coördinator van de Boykes CL en mini's, Sandra Timmermans, telefonisch via 06-40873938 of via email: m-jeugd@wilhelminaboys.nl. Wilt u direct uw kind aanmelden? Dat kan middels het inschrijfformulier. Graag inleveren bij boven vernoemd persoon, zodat zij u verdere informatie kan verstrekken.


Terug naar boven
 
Wedstrijdprogramma
Wedstrijdprogramma

Zaterdag8 Oktober8:30 uurUitslagScheidsrechter
Barcelona-Bayern MunchenVeld 17-10Thomas Schouten
Chelsea-P.S.V.Veld 213-10Thijs van den Brand
Zaterdag15 Oktober8:30 uur
Barcelona-ChelseaVeld 16-1Floris Withagen
Bayern Munchen-P.S.V.Veld 210-7Ryan van der Gouw
Zaterdag5 November8:30 uur
Barcelona-P.S.V.Veld 15-7Jamy den Breeje
Bayern Munchen-ChelseaVeld 29-6Dinand Toller
Zaterdag12 November8:30 uur
P.S.V.-ChelseaVeld 110-3Merlijn Swinkels
Bayern Munchen-BarcelonaVeld 24-3Wouter van Dortmont
Zaterdag19 November8:30 uur
P.S.V.-Bayern MunchenVeld 112-7Thomas Schouten
Chelsea-BarcelonaVeld 22-6Thijs van den Brand
Zaterdag26 November8:30 uur
Chelsea-Bayern MunchenVeld 1-Beorn Spierings
P.S.V.-BarcelonaVeld 2-Dinand Toller
Zaterdag10 December8:30 uur
Nr. 1-Nr. 2Veld 1-Wouter van Dortmont
Nr. 3-Nr. 4Veld 2-Ryan van der GouwTerug naar boven
 
Coordinatie
Coordinatie

Teamsamenstelling


Begeleiding
Jan van Hoogstraten
Randy Kil
Bas van Schijndel
Jasper Smeets
Sandra TimmermansTerug naar boven
 
Introductie Mini's
Introductie Mini's

Het Wilhelmina Boys Mini voetbal is bedoeld voor 4-jarige jongens en meisjes. De mini’s trainen eenmaal per week op woensdag van 18.00 uur tot 19.00 uur, daarbij trainen zij als leeftijdsgroep apart onder leiding van een separate trainersstaf. Tijdens de trainingen wordt er op een speelse manier kennis gemaakt met de basisbeginselen van het voetbal, dit alles zal geheel in de belevingswereld van de spelertjes plaatsvinden.

Wedstrijd
Er worden naast de wekelijkse trainingen per voetbalseizoen tevens een aantal wedstrijden georganiseerd tegen naburige verenigingen.

Nevenaktiviteiten
De mini’s kunnen meedoen aan diverse nevenaktiviteiten, zoals de Sinterklaasviering, het kerstzaalvoetbaltournooi, de WB Penaltybokaal, het thuistournooi en de gezellige seizoensafsluiting.

Wilt uw kind meedoen?
U mag vrijblijvend komen kijken en uw kind mag ook gratis meedoen met een proeftraining om het voetbal zelf te ervaren. Als je daarvoor in aanmerking wil komen, neem dan contact op met de coördinator van deze afdeling, Sandra Timmermans, dat kan telefonisch via 06-40873938 of via email: m-jeugd@wilhelminaboys.nl. Wilt u direct uw kind aanmelden? Dat kan middels het inschrijfformulier. Graag inleveren bij boven vernoemd persoon, zodat zij u verdere informatie kan verstrekken.


Terug naar boven