Klik hier of op het logo hierboven om naar de beginpagina te gaan
     Interesse in zonnepanelen? v.v. Wilhelmina Boys en 365zon hebben een prachtig aanbod, ga naar www.365zon.nl/wilhelminaboys om een offerte aan te vragen

Afdrukken E-mail
Medische Verzorging

Ga naar :
Introductie
Introductie

Martijn de Greef is met ingang van het voetbalseizoen 2016/2017 als fysiotherapeut/verzorger verbonden aan v.v. Wilhelmina Boys. Martijn heeft zelf een voetbalverleden bij onze vereniging en is als actief voetballer (tijdelijk) gestopt vanwege een knieblessure.

Martijn is afgestudeerd aan de Fontys Paramedische Hogeschool te Eindhoven en is nu als fysiotherapeut werkzaam bij Fysiomeesters. Daarnaast is hij iedere dinsdag, donderdag en zondag aanwezig op onze accommodatie, op de genoemde trainingsavonden meestal tussen 19:00 en 22:00 uur. Je kan voor die avonden een afspraak maken en dat kan ook voor het genoemde tijdstip van 19:00 uur.
Terug naar boven
 
Afspraak maken
Afspraak maken

In welke gevallen is het mogelijk een afspraak te maken. Als je acute klachten hebt of juist klachten hebt die al geruime tijd spelen maar waarbij de situatie niet of nauwelijks verbeterd, kan je contact opnemen, bij voorkeur door het sturen van een bericht naar fysio@wilhelminaboys.nl en als dat niet mogelijk is kan ook telefonisch contact gezocht worden via 06-22576138.


Terug naar boven
 
Sportmedisch spreekuur
Sportmedisch spreekuur

Voor een advies op maat kunnen leden zich gratis aanmelden voor het sportmedisch spreekuur (iedere laatste dinsdag van de maand tussen 18:00 – 19:00 uur) via fysio@wilhelminaboys.nl. Op dat spreekuur zijn zowel onze fysiotherapeut Martijn de Greef als sportpodotherapeute Jennifer Olislaegers aanwezig en kunnen alle voorkomende klachten bij hen voorgelegd worden.


Terug naar boven
 
Wat kan je wel/niet verwachten
Wat kan je wel/niet verwachten

Tijdens een afspraak kan je een korte screening en indien nodig een onderzoek verwachten. Indien de klachten op te lossen zijn met enkele simpele tips en trucs, die je frequent (dagelijks) kan toepassen, zal je deze natuurlijk krijgen.

Indien de klachten van een serieuzere aard zijn, dan zal Martijn aangeven advies geven over wat het beste is voor het herstel en kan hij je eventueel inplannen in zijn agenda (of die van een collega) bij Fysiomeesters.

Patiënten die er tijdens hun revalidatie aan toe zijn kunnen ook sport-specifieke revalidatie krijgen. Die vindt, naast de reguliere zittingen in de praktijk, plaats op de voetbalvelden op onze accommodatie tijdens de trainingsavonden (dinsdag en donderdag), en zullen op die avonden uitgevoerd worden tussen 20:30 en 21:30 uur.


Terug naar boven
 
Zelf kennis opdoen
Martijn biedt jeugdleden die een sportopleiding volgen en het leuk vinden ervaring op te doen, de mogelijkheid ondersteuning te verlenen bij de hersteltrainingen. Als je Martijn bij wil staan bij deze hersteltrainingen, en tegelijkertijd op een leuke en educatieve manier wil bouwen aan je eigen CV, kan je contact met hem opnemen.


Terug naar boven