Klik hier of op het logo hierboven om naar de beginpagina te gaan
     Interesse in zonnepanelen? v.v. Wilhelmina Boys en 365zon hebben een prachtig aanbod, ga naar www.365zon.nl/wilhelminaboys om een offerte aan te vragen

Afdrukken E-mail
Sportmedisch spreekuur door Fysiotherapie Meesters en Podotherapie Brons

Lichamelijke klachten? Sport er niet te lang mee door!

Fysiotherapie Meesters en Podotherapie Brons zijn voor blessures het aanspreekpunt van onze vereniging. Voor advies, trainingstips en bij vragen kunnen alle leden van de vereniging terecht bij het sportmedisch spreekuur.

Wanneer?

Standaard spreekuur (fysiotherapeut): Elke dinsdag en donderdag tussen 18:15 uur en 19:00 uur.

Combinatie spreekuur (fysiotherapeut / podotherapeut): Elke laatste dinsdag van de maand tussen 18:00 uur en 19:00 uur.

Waar?

Fysioruimte op de accommodatie van v.v. Wilhelmina Boys.

Kosten

Het sportmedisch spreekuur is gratis toegankelijik. Je kunt je aanmelden via fysio@wilhelminaboys.nl Vervolgbehandelingen worden, als je aanvullend bent verzekerd, vaak (deels) vergoedt door je zorgverzekeraar.

Doel

Het doel van het spreekuur is een screening van je blessure of andere sportmedische vragen. Er wordt tijdens het spreekuur niet behandeld.

Als het niet mogelijk is om langs te komen tijdens de sportspreekuren, kun je via fysio@wilhelminaboys.nl contact opnemen en vragen om een afspraak. Ben je nog geen 18 jaar, vraag dan eerst toestemming aan je ouders.

Fit voor je team

Fysiotherapie Meesters, Podotherapie Brons en Anytime Fitness Best passen enkele keren per jaar “Fit voor je team” toe bij onze vereniging. "Fit voor je team" is een tool, waarmee op gerichte wijze blessures teambreed kunnen worden ontdekt, behandeld of voorkomen.

Het programma bestaat uit een screening waarbij gekeken wordt naar voetstand, looppatroon, stabiliteit, kracht en motoriek. De uitslag van deze screening wordt met de spelers en trainers besproken, hierdoor wordt de mogelijkheid geboden om het trainingsprogramma van het team te optimaliseren. Bij interesse of vragen kunt u contact met ons opnemen.

Contact

Eerste aanspreekpunt voor de leden van de vereniging is fysiotherapeut Martijn de Greef, hij is bereikbaar via fysio@wilhelminaboys.nl.

De contactgegevens van Fysiotherapie Meesters en Podotherapie Brons zijn als volgt:

Fysiotherapie Meesters
Speelheideweg 61
5683 JH Best
0499-398719
info@fysiotherapiemeesters.nl
www.fysiomeesters.nl
Podotherapie Brons
Bosseweg 7d
5682 BA Best
0499-393352
info@podotherapiebrons.nl
www.podotherapiebrons.nl