Klik hier of op het logo hierboven om naar de beginpagina te gaan
     Interesse in zonnepanelen? v.v. Wilhelmina Boys en 365zon hebben een prachtig aanbod, ga naar www.365zon.nl/wilhelminaboys om een offerte aan te vragen

Afdrukken E-mail
Walking Football

Ga naar :
Introductie
Introductie

“Walking Football” is voetbal zonder te rennen op een speelveld van 21 bij 42 meter, waarbij, na een gezamenlijke warming-up, in een 5-tegen-5 of 6-tegen-6 vorm wedstrijdjes gespeeld worden. Veel regels worden bij die wedstrijdjes niet gehanteerd, een belangrijke regel is wel dat de bal onder heuphoogte moet blijven.

Iedere week weer kijken een groot aantal gepensioneerden uit naar het uitoefenen van hun favoriete spelletje op de groene mat, het Walking-Football bij voetbalvereniging Wilhelmina Boys. En het is zeker niet alleen het sportief bezig zijn wat belangrijk is voor de betreffende spelers, het gezellig samenzijn vooraf en ook na de inspanning, is waarschijnlijk nog wel van veel grotere waarde voor hen.

Het Walking-Football bij voetbalvereniging Wilhelmina Boys is gestart in het voetbalseizoen 2016/2017. Het aantal deelnemers groeit sinds de “oprichting”, voornamelijk door mond-op-mond reclame, gestaag, en dat is zeker niet vreemd. Natuurlijk is het spelletje zelf, en dus de persoonlijke fitheid, voor iedereen van belang. Maar veel belangrijker is dat die activiteiten met leeftijdgenoten worden uitgevoerd, het sociale aspect is voor hen dan ook een zeer prettige verrijking van het leven.


Klik op de foto om een korte film te zien van de introductie van het Walking-Football bij Wilhelmina Boys in september 2016.

Zie ook:

Terug naar boven
 
Kom zelf ook kennismaken
Kom zelf ook kennismaken

Wil jij ook werken aan de fysieke conditie door gezellig samen met leeftijdgenoten op sportief vlak bezig te zijn, kom dan langs, want door zien en meedoen ervaar je het beste wat “Walking Football” te bieden heeft.

Heb je interesse om aan te sluiten bij deze groeiende groep actieve 60-plussers, kom dan vrijblijvend een keer de gezelligheid proeven door toe te kijken of juist mee te doen. Op sportpark Naastenbest ben je van harte welkom en staat een kopje koffie of thee altijd klaar.


Ben jij binnenkort teamgenoot van de “OldStars” van Wilhelmina Boys?

Terug naar boven
 
Contactgegevens
Contactgegevens

Als jij interesse hebt of wil informeren naar de mogelijkheden kun je ook contact opnemen met de commissie "Walking-Football" via Oldstars@wilhelminaboys.nl. Wij zien je graag spoedig actief deelnemen aan “Walking Football” bij v.v. Wilhelmina Boys.

De commissie "Walking-Football" bestaat uit een aantal oud-bestuursleden van de vereniging, namelijk Peter Waasdorp, Gerry Meijer, Bert van Eert en Jan Timmermans.

De wekelijkse activiteit op sportpark Naastenbest wordt gecoordineert door Wim van der Made, voor het maken van een kennismakingsafspraak is Wim beschikbaar via 06-36537400.


Terug naar boven
 
Het wekelijkse partijtje
Het wekelijkse partijtje

Iedere woensdag nemen de 60-plussers op sportpark Naastenbest om 13:00 uur onder het genot van een kop koffie of thee de week door waarna om 13:30 uur met het sportieve element wordt aangevangen.

Omroep Best heeft in 2017 een TV-reportage gemaakt over het Walking-Football bij onze vereniging en die geeft een goede indruk van deze voetbalvorm, die reportage is hier te bekijken. Het downloaden van het video-bestand kan even duren, maar is zeker de moeite waard.


Terug naar boven
 
Partners Walking-Football
Partners Walking-Football

Vanaf de aanvang van het voetbalseizoen 2018/2019 heeft Carprof van Dun zich verbonden aan de groep Walking-Footballers bij v.v. Wilhelmina Boys, door die sponsor zijn de “oudjes” in het nieuw gestoken. Vol trots dragen de vele voetballers de geschonken trainingspakken, niet alleen op de eigen accommodatie, maar ook als (een deel van) de groep deelneemt aan een toernooi bij een zustervereniging, want dat is ook iets wat met regelmaat wordt uitgevoerd.


Een deel van de Walking-Footballers toont trots haar nieuwe outfit

Terug naar boven