Klik hier of op het logo hierboven om naar de beginpagina te gaan
     Interesse in zonnepanelen? v.v. Wilhelmina Boys en 365zon hebben een prachtig aanbod, ga naar www.365zon.nl/wilhelminaboys om een offerte aan te vragen

Afdrukken E-mail

In samenwerking met Fairsports Oirschot en leverancier Masita hanteert onze vereniging een kledinglijn die bestaat uit onder andere trainingspakken, polo's, shirt, sweaters en windjacks. Die kledinglijn wordt, aangevuld met bijvoorbeeld keeperskleding, voetbaltassen en accessoires, aangeboden via een WebShop die door Masita wordt gefaciliteerd. Bestellingen via de Masita-WebShop en de afhandeling daarvan vinden plaats via Masita, de levering vindt altijd via de vereniging plaats.

Tijdens het bezoek aan de Masita-WebShop kan aangegeven worden dat de kleding voorzien moet worden van een naam of initialen, daarvoor worden de gebruikelijke kosten in rekening gebracht, namelijk € 7,50 voor de naam op het rugpand en € 2,50 voor de initialen op het borstvlak. Alle bovenkleding kan op aangeven voorzien worden van het verenigingslogo, hiervoor worden geen kosten in rekening gebracht.

De overgang naar de Masita-WebShop grijpen we aan om onze eigen voorraad af te bouwen. De artikelen die nog aanwezig zijn in de huidige WebShop-voorraad, bieden we tegen een gereduceerd tarief aan, hier wordt duidelijk welke artikelen dat betreft en in welke maten die nog op voorraad zijn.

Naast de hiervoor genoemde artikelen, die via de Masita WebShop aangeschaft kunnen worden, bieden we met onze eigen WebShop natuurlijk nog steeds een aantal merchandisingartikelen aan. Dat betreft op dit moment nog handdoeken en badlakens met het verenigingslogo, sjaals en paraplus, maar in de toekomst zullen we hieraan nog andere artikelen toe kunnen voegen. De Masita-voetbalkousen worden weliswaar via de Masita WebShop aangeboden, maar blijven ook leverbaar, en tegen het verenigingstarief, via onze accommodatiebeheerders.

Ga naar de Masita-WebShop
Winkel hieronder verder in de Wilhelmina Boys WebShop
Ga naar de restantenverkoop


Paraplu
Rood/wit/blauwe paraplu met logo

Aantal