Klik hier of op het logo hierboven om naar de beginpagina te gaan
     Interesse in zonnepanelen? v.v. Wilhelmina Boys en 365zon hebben een prachtig aanbod, ga naar www.365zon.nl/wilhelminaboys om een offerte aan te vragen

Welkom bij de supportersvereniging Afdrukken E-mail

suppver SuppV_logo


Wat vooraf ging...


Een aantal betrokken Wilhelmina Boys leden kwamen in 2004 op het idee om de Supportersvereniging nieuw leven in te blazen. Dit met als doel voetbalclub Wilhelmina Boys te ondersteunen in de breedste zin van het woord. Eerder was de Supportersvereniging actief in velerlei opzichten; vooral qua gezelligheid droegen zij hun steentje bij. De laatste jaren van de twintigste eeuw werd het echter wat rustiger rondom de Supportersvereniging en men besloot om de activiteiten te stoppen. Het initiatief in 2004 om een nieuwe start te maken met de Supportersvereniging heeft geleid tot de Supportersvereniging in zijn huidige vorm.


In 2010 zijn door notaris van Susante te Best, de statuten van de nieuwe opgerichte vereniging vastgesteld, alsmede het daarvan afgeleide nieuwe huishoudelijke reglement.Hoe word jij lid?

Als lid van de Supportersvereniging biedt jij de Supportersvereniging, en dus ook Wilhelmina Boys, de noodzakelijke helpende hand. De Supportersvereniging staat garant voor meer gezelligheid en plezier voor
u, uw kinderen en/of vrienden. Leden van de Supportersvereniging betalen 25, - Euro contributie per jaar.
Via e-mail en brieven worden de leden op de hoogte gehouden van de belangrijkste activiteiten en nieuwtjes. Eens per jaar is er een ledenvergadering, waarin de leden geïnformeerd worden en mee kunnen denken over allerlei lopende zaken.

Aanmelden bij de supportersvereniging kan via een inschrijfformulier.

Heb je een vraag aan of een suggestie voor de supportersvereniging, maak dan gebruik van onderstaand contactformulier.

Naam:
E-mail:
Opmerking/Vraag:
Type verificatie-code in:   


Bestuur

Doelstellingen

Inkomsten

Activiteiten

Documenten in pdf