• Een vreemd voetbalseizoen komt ten einde, we wensen iedereen een fijne vakantie

 • In augustus 2019 zijn we gestart met (de voorbereidingen voor) het voetbalseizoen 2019/2020, een voetbalseizoen dat op een unieke manier ten einde kwam en herinnerd zal gaan worden. Dat het Corona-virus de spelbreker zou worden en (voetballend) Nederland in een complete Lock-Down zou hullen, had niemand in de verste verte kunnen voorspellen.

  Op 12 maart kwam er een abrupt einde aan onze voetbalactiviteiten, die we vanaf 29 april gefaseerd en heel voorzichtig weer konden gaan oppakken. Vanaf 1 juli waren er op sportgebied geen beperkingen meer en kwamen er ook op het sociale vlak weer mogelijkheden omdat we onze ontmoetingsruimte, weliswaar met inachtneming van de beperkingen, weer mochten gaan gebruiken.

  De rust die normaliter vanaf medio juni haar intrede doet op ons sportpark, zal vanaf aanstaande maandag weer een feit worden. De trainingen zitten erop, dit weekeinde zijn er nog enkele activiteiten zoals het penalty-toernooi voor de JO17-, JO19- en seniorenafdeling, maar daarna gaat het complex voor een periode van vier weken op slot.

  We hopen dat iedereen, rekening houdend met de bestaande restricties, toch lekker kan gaan genieten van een welverdiende vakantie. We starten de voorbereiding op het nieuwe voetbalseizoen in de week van 9 augustus en hopen dat op dat moment verdere versoepelingen van de Corona-maatregelen een feit zijn en we het “normale” voetballeven weer kunnen gaan oppakken.

  Ook de redactie van deze nieuwsbrief gaat met verlof, dit is dan ook de laatste officiële nieuwsbrief van het voetbalseizoen 2019/2020. In augustus pikken ook wij de draad weer op en proberen dan weer via dit medium de vereniging op de juiste wijze te informeren. Als er in de tussenliggende periode belangrijke informatie beschikbaar komt, denk daarbij bijvoorbeeld aan de competitie-indelingen, dan zal dat via de website van de vereniging en onze Social-Mediakanalen gedeeld worden.

  Wij wensen iedereen, en dat zijn voetballers, vrijwilligers, medewerkers, supporters, sponsors en bezoekers van onze vereniging, een hele prettige en zonnige zomervakantie. We zien jullie graag allemaal gezond weer terug in het nieuwe voetbalseizoen.